MINI

Універсальний, стильний і екологічний у подорожі:

Новий MINI Electric з оригінальними аксесуарами MINI.

Завдяки опціональним рейлингам на даху і широкому асортименту дооснащення для екстер'єру та інтер'єру перша модель британського преміального бренду з повністю електричним приводом також стає ідеальним компаньйоном для активного відпочинку і прогулянок на природі.

Температура підвищується, а разом із нею і передчуття активного відпочинку та подорожей. Система кріплень на дах з асортименту оригінальних аксесуарів MINI створюють ідеальні умови для поєднання задоволення від водіння з активним відпочинком. MINI Cooper SE (комбіноване енергоспоживання: 17,6-15,2 кВтг / 100 км згідно циклу WLTP, 16,9-14,9 кВтг / 100 км згідно циклу NEDC) - це особливо екологічний варіант відходу від повсякденного життя. MINI Cooper SE - повністю електрична модель, яка може бути оснащена додатковими рейлінгами на даху і широким спектром додаткового обладнання. Це означає, що ніщо не заважає транспортуванню бокса на даху, велосипедів або інших аксесуарів для спорту та відпочинку на відкритому повітрі.

MINI Cooper SE із запасом ходу від 203 до 234 км згідно випробувального циклу WLTP, ідеально обладнаний для дослідження нових маршрутів далеко від міських джунглів. А коли справа доходить до універсальності та додаткових можливостей, перша модель британського бренду преміум-класу з повністю електричним приводом ні в чому не поступається 3-дверному MINI з традиційним приводом. При використанні всіх чотирьох сидінь обсяг його багажного відділення також становить 211 літрів. А після складання спинки заднього сидіння, яку можна розділити в співвідношенні 60: 40, об'єм багажного відділення збільшується до 731 літра, як в 3-дверному MINI з двигуном внутрішнього згоряння. І це ще не все: рейлінги і система кріплень на дах з асортименту оригінальних аксесуарів MINI перетворюють електрифіковану модель в універсальний транспортний засіб в найкоротші терміни.

Умови для цього створюють рейлінги на даху в матовому чорному кольорі, які можна замовити в якості додаткової опції. На даху MINI Cooper SE вони утворюють міцну конструкцію для різних систем кріплення і транспортування, які доступні в асортименті оригінальних аксесуарів MINI як для MINI Cooper SE, так і для 3-дверних і 5-дверних моделей MINI з традиційним приводом. Наприклад, кріплення для багажника на дах, яке доступне в якості додаткового аксесуара, дозволяє зручно і надійно зафіксувати багажник MINI на місці. При основній своїй масі, яка становить 13 кг, він має ємність 320 літрів. Це дає достатньо місця для спортивного одягу, велосипедних шоломів або для обладнання для кемпінгу і пікніка. У багажному боксі довжиною близько 1,90 метра можна зберігати навіть лижі. Він замикається і може відкриватися з обох сторін.

Оскільки типовий для бренда принцип творчого використання простору також застосовано і до даху MINI Cooper SE, поруч з багажником на даху є місце навіть для велосипеда. Завдяки кріпленню для туристичного велосипеда, яке також є в асортименті оригінальних аксесуарів MINI, двоколісні велосипеди різних типів і розмірів можна надійно і вертикально закріпити на даху автомобіля. Тримач з високоміцного алюмінію фіксує велосипед за допомогою системи затиску і двох натяжних ременів. Крім того, в асортимент входять також кріплення для лиж і алюмінієва корзина для багажа, які також сумісні з рейлінгами на даху.

MINI Cooper SE стане ідеальним супутником у короткій поїздці на вихідних з системою Travel & Comfort. Вона складається з базового тримача, який можна надійно встановити між підголівниками сидіння водія або переднього пасажира. Різні насадки можна швидко і зручно встановити і зафіксувати на місці. Наприклад, тримачі для планшетів або вішалок і універсальні гачки для сумок можна надійно прикріпити до спинок передніх сидінь.

Крім того, до базової опорі системи Travel & Comfort можна прикріпити складаний столик, який можна використовувати як робочу поверхню або поверхню для зберігання. Його можна регулювати по висоті і нахилу в міру необхідності, і він надійно утримується на спинці сидіння. Ще одна розумна деталь складаного столика - складаний підстаканник. Ідеальним рішенням для дітей на задніх сидіннях є універсальний тримач для планшетів з діаметром екрану від семи до одинадцяти дюймів. Він забезпечує надійну фіксацію планшета в ергономічно оптимальному положенні, дозволяючи легко запустити індивідуальну розважальну програму для пасажирів на задніх сидіннях в тривалих поїздках за місто.