MINI  MINI

Багатобарвний дах MINI:

нескінченна індивідуалізація для MINI 3 двері, MINI 5 дверей і MINI Clubman.

Унікальний багатобарвний дах відтепер доступний для моделей MINI 3 двері, MINI 5 дверей і MINI Clubman. Реалізувати таке стилістичне рішення дозволяє інноваційна технологія забарвлення, що застосовується на заводі MINI в Оксфорді.

Виразні кольорові рішення - давня традиція бренду MINI, закладена ще за часів класичних моделей Mini. З запуском сучасного модельного ряду MINI в 2001 році різноманіття кольорів залишилося важливою особливістю ідентичності компанії.

Тепер можливості індивідуалізації автомобілів MINI вийшли на новий рівень завдяки ексклюзивному багатобарвному даху. Вперше на заводі MINI в Оксфорді почали застосовувати інноваційний процес фарбування «мокрим по мокрому».

Першим на дах наноситься колір Pearly Aqua, за яким слідують колір San Marino Blue в передній частині даху і Jet Black - в задній. В результаті досягається плавний і ефектний колірний градієнт.

Технологія фарбування інтегрована в автоматизований виробничий процес. Проте, через мінливі умови навколишнього середовища виникають невеликі відхилення в кольоровій гамі, що робить кожен автомобіль MINI з багатобарвним дахом по-справжньому неповторним. Важливо відзначити, що багатобарвний дах не має аналогів серед автовиробників.

Першою моделлю, на якій з'явився багатобарвний дах, став електричний MINI Cooper SE. Дебют стильного елемента екстер'єру відбувся одночасно з прем'єрою нових хетчбеків MINI. На даний час багатобарвний дах пропонується в якості опції для моделей MINI 3 двері, MINI 5 дверей і MINI Clubman. Його унікальна естетика легко впізнається як у поєднанні з опційним панорамним скляним дахом, так і з опційними рейлингами.

Контрастне фарбування даху особливо яскраво підкреслює кольорове розділення основної частини кузова, лінії скління і даху - ще одну характерну рису автомобілів MINI. Саме різноманіття колірних варіантів даху допомагає власникові ще чіткіше висловити свою індивідуальність.

Крім кольорового забарвлення, в залежності від моделі та лінії оснащення MINI пропонує варіанти забарвлення даху в білому, чорному і сріблястому кольорах, а для моделей John Cooper Works також доступний дах в червоному кольорі. Крім того, асортимент оригінальних аксесуарів MINI включає в себе додаткові різновиди декору даху - від дизайну Union Jack до Chequered Flag.