МIСЯЦЬ МАНДРІВ НА MINI COUNTRYMAN.

ЗАКУТКАМИ ПРОСТОРУ BOTAN.

MINI Countryman та простір BotaN поєднала одна пристрасть – любов до історій, адже сівши за кермо або відкривши книгу, завжди знаходиш щось нове і цікаве. 

Саме тому стартував проект для прихильників подорожей. Протягом місяця у стінах біліотеки BotaN було проведено тематичні заходи, ціль яких максимально поринути у світ наповнений пригодами.

Розпочав цю подорож Антон Шевельов, бренд-амбасадор MINI Countryman, лекцією про професію мандрівника. На вечорі неймовірних подорожей та подвигів актор театра та кіно, музикант Валерій Величко проводив відвідувачів життям видатного оповідача та шукача пригод - Барона Мюнхгаузена. На заключній лекції  в рамках місяця пригод з MINI, Євген Стасіневіч, докторант Києво-Могилянської академії, літературний критик і рок-зірка літературної тусовки, розкрив важливість мотиву мандрів у літературі . 

Окрім цього, гості бібліотеки мали змогу частувати спеціальний напій MINI, який був доступний в меню закладу лише протягом місяця. Насолодитися ароматизацією верхнього залу бібліотеки та дослідити книги про подорожі зі спеціальної вибірки на брендованій книжковій полиці MINI та відвідати «тиху вечірку», що передбачала присутність в залах брендованих бездротових навушників з фоновим білим шумом природи - звуки прибою, шум дощу і тп., під які можна було поринути у пригоди книжкових героїв. Та звичайно ж взяти участь у конкурсі  з подарунками від MINI.