Two parked MINIs with girl crossing street

МІСЬКИЙ СТИЛЬ.

З ВЕЛИКОЮ ЛЮБОВ'Ю.

Новий тридверний хетчбек MINI є виразним і самовпевненим першопрохідцем. Це ідеальний вибір для тих, хто прагне бути в центрі уваги. І він створений для того, щоб в повній мірі насолоджуватися міським життям.

Person smiling in front of car
НА СЦЕНІ.

Справжній оригінал, з якого все почалося. Новий тридверний хетчбек MINI з гордістю демонструє свою легендарну ДНК. Компактний ззовні, але місткий всередині. За кермом цього автомобіля так само весело, як і в 1959 році. Він заявляє про себе унікальним поєднанням культового зовнішнього вигляду, маневреності і динамічного водіння.

ЗАЗИРНИ У СВІТ MINI ТА ЗРОБИ ЙОГО СВОЇМ.

Новий 3-дверний хетчбек MINI, гордий своїм урбаністичним і яскравим характером, представляє вічну класику дизайну і культурну ікону в одному автомобілі. Протягом понад шістдесяти років він був вибіром багатьох відомих акторів, акторок, музикантів, моделей, автогонщиків і всіх, у кого є відмінний смак. Цей автомобіль випромінює стриману впевненість у собі. Новий 3-дверний хетчбек – це все, що всім подобається в MINI і не тільки. Він зберігає суть нашої спадщини, прокладаючи шлях в майбутнє.