MINI на Міжнародному автосалоні у Франкфурті 2017.

На Міжнародному автосалоні у Франкфурті MINI вразить відвідувачів відразу двома світовими прем'єрами: MINI John Cooper Works GP Concept - втілення швидкості та динаміки, і MINI Electric Concept - погляд у майбутнє на екологічно чисте і комфортне пересування. Крім того, британський преміальний бренд представить на виставці весь модельний ряд автомобілів, а також аксесуарів та lifestyle продукції.

dam Image

Для презентації MINI John Cooper Works GP Concept стенд бренду перетвориться на справжній пітлейн на гоночній трасі. Концепт розроблений таким чином, щоб стати для водія справжнім гоночним болідом, готовим будь-якої миті зірватися з місця, а також забезпечити комфорт і задоволення від щоденного ведення. Незвичайні пропорції, агресивні деталі дизайну помітно полегшують кузов і покращують аеродинаміку. Одного погляду достатньо, щоб зрозуміти - цей автомобіль створений для швидкості.

 

MINI Electric Concept, який також вперше буде представлений публіці на автосалоні, втілив у собі традиційну для бренду спортивність, на цей раз у поєднанні з турботою про навколишнє середовище. Концепт розкриває ідею MINI про важливість екологічно безпечного підходу до міських поїздок. Запуск повністю електрифікованої моделі планується у 2019 році на заводі у Оксфорді та буде приурочений до 60-річчя від дня випуску першого автомобіля MINI.

Успіх на гонках і комфортні поїздки по місту: від тріумфу MINI на ралі в Монте-Карло 50 років тому і до прем'єри MINI ACV 30.

 

У цьому році MINI святкує ще один ювілей - 50 років тому MINI у третій раз поспіль здобув перемогу на ралі Монте-Карло, залишивши позаду більш потужних і великих суперників, і закріпив за собою статус легенди. Протягом усієї історії автомобіля ясно простежується, наскільки сильно вплинуло гоночне минуле MINI на сьогоднішній бренд. Рівно 20 років тому, у січні 1997 року на ралі Монте-Карло перед публікою постав концепт ACV 30.

 

Anniversary Concept Vehicle був створений, щоб відзначити 30-річний ювілей третьої поспіль перемоги MINI на міжнародному ралі. Двомісний MINI з мотором, розташованим у центрі, показав, як класичні риси бренду - шестикутна решітка радіатора і круглі фари - можуть стати частиною сучасного концепту автомобіля. Однак MINI ACV 30 був не тільки даниною традиціям - він заглянув у майбутнє і запропонував рішення для комфортної міської їзди 21 століття.

Індивідуальний характер бренду знайшов відгук і в інших продуктах MINI. З усім його різноманіттям відвідувачі Міжнародного автосалону у Франкфурті зможуть ознайомитися у Залі 11. З 14 по 24 вересня британський бренд преміум-класу представить свій стенд разом з BMW і BMW Motorrad.

 

Гоночний дух з історією: MINI John Cooper Works GP Concept.

MINI John Cooper Works GP Concept - квінтесенція потужності, спортивного запалу і бездоганного дизайну, натхненного гоночними автомобілями. Потужний турбо двигун і підвіска, спроектована для пересування по треку, форма кузова і дизайн інтер'єру - все разом створює неповторний вигляд моделі.

 

Компактні розміри, невеликі звіси, широкі колеса, оптимізована вага і збалансований розподіл навантаження по осях - ці принципи колись допомогли MINI здобути три перемоги на ралі Монте-Карло і сьогодні стали частиною нового концепту. Крім того, MINI John Cooper Works GP Concept оснащений великими передніми і задніми бамперами, аеродинамічними оптимізованими порогами і спойлером на даху. І без того спортивний вигляд завершує колірне рішення кузова - чорне забарвлення з відтінком Black Jack Anthracite і акцентами кольору червоного металіка Curbside Red і вогняного Highspeed Orange. Кузов зроблений з вуглепластика та інших полегшених матеріалів. Єдність форми та функціональності визначає характер концепту.

 

Не варто забувати, що MINI John Cooper Works GP Concept призначений як для гоночних треків, так і для міських вулиць. Це поєднання простежується і в салоні автомобіля. Дуги безпеки, гоночні сидіння, панель управління без будь-яких надмірностей, відсутність заднього ряду сидінь відображають спортивний дух концепту. Ця скромність оздоблення поєднується з повним набором сучасних гаджетів. Так, система MINI Head-Up Display дозволяє сконцентруватися на тому, що відбувається на дорозі, у той час як всі налаштування можна змінити на сенсорному екрані панелі управління.

 

Більше задоволення від кермування, більше стилю і ніяких викидів: MINI Electric Concept.

MINI Electric Concept - сучасний, комфортний, екологічно чистий і маневрений автомобіль з амбіціями змінити уявлення про міських поїздках. Миттєве реагування електродвигуна на найменший рух педалі акселератора переводить на новий рівень динаміки, якою славиться бренд. Електрокар MINI черпає енергію з літій-іонної батареї, забезпечуючи ефективну роботу у поєднанні з відсутністю шкідливих викидів у атмосферу.

 

Незвичайний дизайн електрокара майбутнього гармонійно поєднує у собі класичний образ автомобіля MINI і сучасні деталі екстер'єру, що вказують на наявність повністю електричного приводу. Закрита решітка радіатора, а також елементи зі скловолокна сприяють кращій аеродинаміці моделі. Незвичайне колірне рішення Reflection Silver і Interchange Yellow - алюзія на перший електромобіль MINI E, представлений в 2008 році.

 

Насолода від електричного ведення - MINI Cooper S E Countryman ALL4.

Новий MINI Cooper SE Countryman ALL4 (середня витрата палива: 2,3 - 2,1 л / 100 км; середнє споживання потужності: 14,0 - 13,2 кВт / 100 км; середній рівень викидів CO2: 52 - 49 г / км ) - це перший гібридний автомобіль прославленої британської марки, що відкриває шлях до повністю електричного та екологічно нешкідливого кермування. Згідно з тестами Європейського їздового циклу NEDC запас ходу при пересуванні на електричній тязі становить 42 км, а максимальна швидкість - 125 км / ч.

 

Двигун внутрішнього згоряння вступає в роботу тільки тоді, коли автомобілю необхідна додаткова тяга. Сумарна потужність двох силових агрегатів складає 165 кВт / 224 к.с. Інтелектуальна система повного приводу, при якій передні колеса приводяться у рух за рахунок роботи ДВС, а задні - за допомогою електромотора, гарантує насолоду від кермування при будь-яких погодних і дорожніх умовах.

 

MINI Countryman і MINI Clubman - компактні автомобілі преміум-класу.

Запуск гібридної моделі, що заряджається від звичайної розетки - наступний етап розвитку сімейства MINI Countryman. Поточне покоління автомобілів пропонує клієнтам ще більше простору в салоні та в багажному відділенні, а також неймовірну функціональність і неперевершений рівень комфорту. Серед силових агрегатів представлені гібридний варіант, три бензинових і три дизельні двигуни. Система повного приводу ALL4 доступна для чотирьох модифікацій.

 

Успіх MINI Clubman показує, наскільки міцно британський бренд закріпився у сегменті преміальних компактних автомобілів. Завдяки унікальній концепції кузова, довгій лінії даху, чотирьом бічним дверям і двом роздільним дверям ззаду MINI Clubman можна назвати класичним купе-універсалом у сучасному виконанні. П'ять повноцінних місць, великий багажний простір і просторий пасажирський ряд ідеально відповідають потребам міських жителів. На вибір доступні три бензинові та три дизельні двигуни, а також система повного приводу ALL4.

MINI 3 двері, MINI 5 дверей і кабріолет MINI Convertible - три непересічних представника у преміальному сегменті малих автомобілів.

 

Концепція автомобіля MINI Cooper 21 століття була представлена ​​20 років тому на Франкфуртському автосалоні. Саме з цього моменту почалася унікальна історія марки. Новими принципами відродженого британського бренду стали просторий салон і максимальна функціональність. Перший малий автомобіль преміум-класу MINI завоював серця багатьох автолюбителів завдяки своїй незвичайній динаміці, виразному дизайну та індивідуальності.

Концепція класичного кузова втілена в останньому поколінні MINI 3 двері. Завдяки особливим налаштуванням шасі та передовим системам допомоги водієві, модель відповідає всім вимогам сучасних автовласників, для яких важливі задоволення за кермом, інноваційні технології, якість і характер автомобіля. Новий MINI 5 дверей переосмислює принцип грамотного використання простору, наділяючи його більшою функціональністю за рахунок збільшеної на 161 мм довжини кузова, двох додаткових дверей і трьох пасажирських сидінь у задній частині салону. Замикає тріо кабріолет MINI Convertible. Будучи єдиним преміальним кабріолетом у сегменті малих автомобілів, він знаходиться поза конкуренцією.

 

Для MINI 3 двері та MINI 5 дверей доступні чотири бензинових і три дизельні двигуни. Кабріолет MINI Convertible може оснащуватися трьома бензиновими і двома дизельними силовими установками.

 

Ліга спортивних автомобілів з характером: модельний ряд John Cooper Works.

Моделі John Cooper Works створені, щоб розбудити пристрасть до швидкісного кермування. Всього існує чотири різних напрямки всередині сімейства JCW, але їх всіх об'єднує одне - повний гоночний набір, що складається з двигуна, підвіски, дизайну кузова і салону. Всі ці елементи були розроблені та налаштовані на основі гоночних випробувань. Це робить John Copper Works досконалим зразком того, як максимальні можливості вміщуються у невеликому автомобілі преміум-класу. MINI John Cooper Works Кабріолет додає до цих рис ще й можливість насолодитися поїздкою з відкритим верхом. А повнопривідні MINI John Cooper Works Clubman MINI і John Cooper Works Countryman просто створені для того, щоб наповнити вулиці міста духом ралійного спорту.