Підтримай MINI у Всеукраїнській акції «Автомобіль року в Україні 2019».

Друзі, ми раді оголосити про початок голосування у Всеукраїнській акції «Автомобіль року в Україні 2019», де беруть участь нові моделі автомобілів BMW Group, що дебютували на вітчизняному ринку від початку цього року: BMW X3, BMW X2, BMW 6 серії Гран Туризмо, BMW i3s і MINI Cooper S Hatch.

 

Автомобілі-переможці акції у головних та основних номінаціях визначаються за сумою балів, набраних за результатами голосування двох журі: Громадського та Журналістського. Переможці у додаткових номінаціях визначаються за результатами голосування тільки Громадського журі. Автомобілі-переможці, визначені за результатами підрахунку голосів, будуть оголошені з 1 лютого по 22 лютого 2019 року.

Голосуйте за MINI в акції Авто Року

Голосувати можна кількома способами:

 

1) Заповнити спеціальну анкету для голосування, що розміщена у друкованому ЗМІ «Автоцентр» і надіслати її до 13 січня 2019 року, обов’язково вказавши зворотню адресу, на адресу Виконавчої дирекції акції:

  •  поштою за адресою – 01135, м. Київ, вул. Золотоустівська, 50, «Авто року 2019»;
  • кур’єром за адресою – м. Київ, вул. Золотоустівська, 50, «Авто року 2019».

Копії розміщених у друкованому ЗМІ анкет до розгляду прийматися не будуть. Анкети,  отримані  після 13 січня 2019 року прийматися до уваги при підрахунку голосів не будуть і, відповідно, не братимуть участі в розіграші.

 

2) Проголосувати на сайті www.autoroku.ua після відповідної авторизації:

 

3) З використанням мобільних пристроїв.

 

Проголосувати на сайті можна до 13 січня 2019 року.

 

Голосування через Інтернет (в тому числі через www.autoroku.ua) дозволено виключно для тих IP-адрес, які територіально належать Україні (виключення можуть становити тимчасово окуповані території та території, на яких проводиться АТО/ООС).

Виконавча дирекція акції приймає до розгляду тільки одну анкету від однієї особи за умови надання даних, які дозволяють ідентифікувати особу: ПІБ, номер телефону.

Прийматиметься не більше одного голосу від однієї особи. Авторизація під час голосування на сайті відбувається шляхом відправлення sms-повідомлення учаснику Акції.

 

Будемо вдячні за вашу підтримку!