Новий MINI отримав нагороду «Autonis» 2018 року за дизайн від німецького журналу «Auto, Motor und Sport».

Читачі автомобільного журналу «Auto, Motor und Sport» проголосували за оновлене покоління британського преміального компактного автомобіля як за найкрасивішу нову модель в своєму класі.

 

Яскрава виразна зовнішність і велика кількість варіантів індивідуалізації знову і знову надають автомобілям MINI в кузові хетчбек і Convertible статус культових. Таким чином, поточне покоління MINI, яке було оновлено на початку цього року, повторює свій успіх 2014 року в сегменті компактних автомобілів преміум-класу, коли MINI отримав нагороду «Аutonis» за найбільш інноваційне оновлення моделі.

Новий MINI отримав нагороду «Autonis» 2018

Стильний і впізнаваний по всьому світові дизайн - ось, що забезпечує новому MINI статус справжнього улюбленця публіки. Повністю оновлена ​​світлодіодна передня оптика і світлодіодні задні ліхтарі з характерним дизайном Union Jack створюють безпомилковий стиль. Нові кольори кузова Emerald Grey, Starlight Blue і Solaris Orange доповнили велику палітру кольорів забарвлення. Розширений асортимент легкосплавних колісних дисків, стиль екстер'єру Piano Black з чорною глянсовою окантовкою для фар, решітки радіатора і задніх ліхтарів, а також нова шкіряна оббивка і різні варіанти виконання інтер'єру ще більше розширюють можливості перетворення кожного MINI в єдиний в своєму роді екземпляр, персоналізований під індивідуальні побажання власника.

 

Автомобільний журнал, що видається видавництвом Motorpresse в Штутгарті, вже в 18-й раз попросив своїх читачів проголосувати за найкрасивіші автомобілі. Читачі можуть вибирати з 95 моделей в десяти категоріях. У номінаціях беруть участь нові та оновлені моделі, що з'явилися на німецькому ринку за останні дванадцять місяців. У класі компактних автомобілів MINI виграв з явною перевагою над своїми п'ятьма конкурентами - британцеві дісталося 30,3% поданих голосів.

 

Також хочемо зазначити, що 7 грудня на спеціальній церемонії в Києві були оголошені імена переможців національної премії «Авто Лідер 2019» від Auto.Ria, де автолюбителі могли віддати свій голос за найкращі автомобілі з представлених в Україні протягом року. Відповідно до європейської класифікації, всі учасники були розділені на 10 номінацій, у кожній з яких і відбувалося змагання за звання Авто Лідера.

 

Новий MINI Cooper S F56 здобув перемогу в номінації «Автомобілі для міста», що знову підкреслює успіх даної моделі серед українців.