COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
3-дверний MINI – червоний і чорний – колеса та шини MINI 3-дверний MINI – червоний і чорний – колеса та шини MINI

ОРИГІНАЛЬНІ КОЛЕСА ТА ШИНИ MINI З МАРКУВАННЯМ У ВИГЛЯДІ ЗІРКИ.

Укомплектуйте свій автомобіль стильними оригінальними колесами MINI в зборі. Вам потрібно відчувати себе в безпеці при дослідженні чогось нового, і ми надамо для цього широкий вибір оригінальних коліс MINI в зборі. Ці шини перевершують всі інші й ідеально підходять для того, щоб отримати максимум від кожної моделі MINI і вашого стилю керування. Підберіть відповідні шини для сезону і отримайте оптимальне зчеплення з дорогою, по якій ви їдете. З нашими шинами з маркуванням у вигляді зірки від провідних виробників ви завжди будете почувати себе особливо безпечно на дорозі. Всі колеса поставляються в зборі, збалансованими і готовими до використання.

ЗИМОВІ КОЛЕСА В ЗБОРІ.

MINI Accessories – original wheels – winter tyres MINI Accessories – original wheels – winter tyres

Оригінальні зимові колеса MINI в зборі – гарантія якості та безпеки. Вони були розроблені у тісній співпраці з провідними виробниками та проходять суворі випробування для оптимізації зчеплення вашого MINI з дорогою, а також ідеально відповідають концепції автомобіля для кожної окремої моделі. Зимові шини наполегливо рекомендуються в регіонах, де температура постійно падає нижче 7 °C – для того, щоб ваш автомобіль поводився безпечно на дорозі та забезпечував найкраще гальмування та зчеплення, незалежно від погодних умов.

ПРОСТЕ ЗЧЕПЛЕННЯ З ДОРОГОЮ.

Коли температура падає, гума літньої шини твердне та більше не може забезпечити оптимальну продуктивність. Тому для переходу на зимові шини рекомендується температура 7 °C. Завдяки спеціальній гумовій суміші зимові шини забезпечують максимальне зчеплення з дорогою, оптимізують реакцію на гальмування, а також забезпечують винятковий рівень продуктивності та безпеки на дорозі – навіть у найхолоднішу погоду.

Колеса в зборі MINI пропонують максимальну продуктивність і безпеку:

Колеса MINI – зима та літо – зчеплення та протектор

Гальмівний шлях з глибиною протектора (мм) в умовах підвищеної вологості:

Гальмівний шлях з глибиною протектора (мм) в умовах підвищеної вологості:

ЛІТНІ КОЛЕСА У ЗБОРІ.

MINI JCW– rebel green – комплект літніх коліс в зборі MINI JCW– rebel green – комплект літніх коліс в зборі

Коли настане літо, що може бути краще, ніж завантажити MINI, надіти сонцезахисні окуляри та вирушити у подорож? З цілим світом під колесами ваш MINI щодня пропонує нескінченні можливості. Нові дороги для керування. Нові місця для подорожей. Нові спогади для створення історії. Оригінальні колеса та шини MINI – це саме те, що вам потрібно, щоб отримати максимальне задоволення та стати більш стильним і безпечним, незалежно від того, ким ви є – любителем спорту або просто шукачем пригод під сонцем.

ЯКІСТЬ, ЯКА НЕОБХІДНА ДЛЯ ВАШИХ ПОЇЗДОК.

Додавання оригінальних коліс, шин і аксесуарів MINI до вашого MINI схоже на нанесення останніх мазків на картину. Візьміть, наприклад, нерухомі кришки маточини MINI – вони є ідеальним завершенням, дозволяючи перетворити крутий оригінал на справжній шедевр MINI.

ЗІРКОВА ЯКІСТЬ.

Колеса MINI – шини – якість, відзначена зіркою Колеса MINI – шини – якість, відзначена зіркою

Всі оригінальні комплекти коліс в зборі MINI оснащені шинами, позначеними зірочкою, що гарантує якість і безпеку. Вони були розроблені в тісній співпраці з провідними виробниками, такими як Bridgestone, Michelin і Pirelli, і пройшли суворі випробування, щоб поліпшити зчеплення вашого MINI з дорогою.

 

ОГЛЯД ПЕРЕВАГ.

ІНДИВІДУАЛЬНІ.

Всі оригінальні колеса та шини MINI спеціально розроблені для цього відчуття їзди на карті та відповідають стилю кожної окремої моделі MINI.

ПЕРЕВІРЕНІ.

Кожна шина пройшла суворі випробування з використанням до 50 різних критеріїв якості (маркування шин EU вимагає відповідності тільки трьом критеріям).

СПОРТИВНІ.

Шини ідеально пристосовані до компонентів підвіски й адаптивних систем для максимального зчеплення та продуктивності.

БЕЗПЕЧНІ.

Шини з маркуванням у вигляді зірки характеризуються високою довговічністю, найвищими показниками безпеки та сучасною технологією Run-Flat.

ЕКОНОМІЧНІ.

Систематичне використання спеціальних матеріалів знижує витрату пального та рівень шуму.

ТЕХНОЛОГІЯ RUN FLAT.

Технологія Run-Flat дозволяє вам продовжувати рух до 80 км за максимальної швидкості 80 км/год, навіть якщо тиск у шинах знижується. Вона також надає вам безпеку та комфорт. З цією технологією вам не потрібно мати запасне колесо, оскільки ви можете просто доїхати до наступного сервісного центру MINI. Завдяки їй автомобіль має меншу вагу та більше місця для багажу і спортивного інвентарю.

Без технології Run-Flat:
Колеса і шини MINI – шина без технології Run-Flat

З технологією Run-Flat:

Колеса і шини MINI – шина з технологією Run-Flat

СПІВПРАЦЯ З ПРОВІДНИМИ ВИРОБНИКАМИ.

Колеса MINI розроблені та протестовані для оптимізації роботи та зчеплення вашого MINI. Незалежно від того, чи потрібні вашому MINI Bridgestone, Michelin чи Pirelli або шини іншої преміальної марки, «зірка» на боковій стінці означає, що шина схвалена MINI, що забезпечить вам найкращий досвід керування, оскільки цей комплект був спеціально розроблений для вашого MINI та виготовлений відповідно до стандартів MINI. Шини з маркуванням зіркою перевіряються за 50 різними критеріями якості, які згруповані у шість основних видів: водійські властивості, безпека, знос, ефективність, комфорт та спортивна поведінка.

ЗАМІНА ШИН MINI.

Наші технічні фахівці MINI проконсультують вас з приводу ідеального вибору коліс і шин MINI з маркуванням у вигляді зірки для вашого автомобіля. Тільки ці шини відповідають суворим стандартам якості MINI. Само собою зрозуміло, що ми також змінюємо, перевіряємо, обслуговуємо та зберігаємо ваші колеса. Якщо ви шукаєте запасне колесо або комплект коліс у зборі, Обслуговування коліс і шин MINI завжди запропонує першокласні продукти та професійні консультації. Надайте своєму автомобілю той рівень турботи, на який він заслуговує. Порадуйте його обслуговуванням у сервісному центрі MINI.

Колеса і шини MINI – заміна шин Колеса і шини MINI – заміна шин

#HereWeGo Дякуємо всій спільноті MINI за чудовий графічний матеріал!